slide 1

Munchy Organic Vending

Munchy verzorgd full service gezonde
biologische snoepautomaten voor bedrijven en scholen. Met de eigenzinnige look van ons toestel - een houten omkasting van gerecycleerd stijgerhout - doorbreken we het saaie en duffe imago van de conventionele automaten. Munchy heeft een eigentijdse en elegante uitstraling en is daarom een echte eye catcher.

Lees Verder
Biologisch en Duurzaam

Door biologische producten in ons assortiment te voeren gaan wij op een duurzame manier om met onze omgeving. Er word gebruik gemaakt van electrisch vervoer bij het bijvullen van de automaten

Full service leverancier

Onze klanten hoeven zich nergens zorgen om te maken. Munchy heeft de machines in beheer en zorgt ervoor dat de machines kostenloos onderhouden en gevuld worden.

Gratis Plaatsing

Uitgangspunt van onze service is geen investeringen of zorgen voor u en toch een perfecte oplossing die aansluit bij de trend naar een gezonde snack. Onze automaten kunnen geheel vrijblijvend worden geplaatst.

Gezonde Producten

Het aangeboden assortiment van fruit & snacks wordt uitsluitend geproduceerd door erkende biologische producenten. Waar mogelijk trachten we samen te werken met plaatselijke leveranciers.

Waarom kiezen voor Munchy?

Munchy werkt samen met scholen en bedrijven aan het welzijn van leerlingen en medewerkers. Op een actieve manier promoten we gezonde voeding en geven we samen met hen een zeer duidelijke boodschap: Een gezonde eter voelt zich beter! Munchy's missie beperkt zich niet tot het aanbieden van gezonde voeding. Samen met de verantwoordelijken van school of bedrijf zetten wij stappen tot het invoeren van een echt gezondheidsbeleid. Want wie gezond is voelt zich beter en is productiever

Munchy verzorgd full service gezonde biologische snoepautomaten voor bedrijven en scholen. Met de eigenzinnige look van ons toestel - een houten omkasting van gerecycleerd stijgerhout - doorbreken we het saaie en duffe imago van de conventionele automaten. Munchy heeft een eigentijdse en elegante uitstraling en is daarom een echte eye catcher.

Lees Verder

Een greep uit Munchy's assortiment

Munchy bevat o.a. snoeptomaatjes, appels, seizoenfruit & groenten (druiven, mandarijnen, kersen, baby komkommers etc) taco chips, noten, yoghurts met en zonder fruit, soja producten, biologische sappen, verrijkt water, bio-frisdranken, crackers, koeken, granenrepen, ... Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan die geen geraffineerde suikers bevatten.

View More

Locaties

Munchy is te vinden bij zeer uiteenlopende locaties.

blog image 1
Onderwijs
blog image 2
Kantoor
blog image 3
Sportschool
blog image 4
Overheids instanties

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een toestel? Neem dan contact met ons op via info@munchy.nl of laat hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij komen graag bij u langs om het concept verder uit te leggen.


Copyright © 2015 Munchy Organic Vending